Voorgerechten: - Tomatensoep
- Dagsoep
- Rundercarpaccio (meerprijs 4.00)
- Scampi in groene kruiden-knoflookolie (meerprijs 4.00)
- Taartje van zalm en forel, met komkommer, dille en citroenmayonaise (meerprijs € 4.00)
Hoofdgerechten - Kipsaté met zoetzure groenten, kroepoek en seroendeng
- Zuurvlees van oma Lies, met appelcompote
- Diamanthaas met kastanje-champignonsaus en groenten (meerprijs 4.50)
- Spareribs van Livar met wittekoolsalade en chilisaus (meerprijs: €4.50)
- Vis van de dag (meerprijs 4.50)
Vraag wat Dirk vandaag gevangen heeft Nagerechten: - White lady | vanilla-ijs met chocoladesaus en slagroom
- Go nuts | hazelnoot-ijs en vanille-ijs met notenmix en caramelsaus
- Chocolademousse met vanille-ijs
- Schutterskoffie | aangeklede koffie
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse "Laurens" friet en Belse mayonaise, maar als u liever aardappelkroketjes wilt kan dat ook.
(Wij rekenen af per tafel, niet per gast)
Als u bij grote drukte lager moet wachten, komt dat omdat wij met dagverse producten werken en wij voor al onze gasten dezelfde kwaliteit willen garanderen.